ARCHER: kliens oldali archiváló megoldás

A NetLock Archer olyan egyedülálló, egyéni felhasználók részére fejlesztett dokumentum ellenőrző és archiváló megoldás, amellyel az elektronikus cégeljárás során a használt, elküldött vagy fogadott .dosszie, .es3 vagy .et3 típusú állományok ellenőrzése, hiteles archiválása gyorsan, precízen és egyszerűen elvégezhető minimális költségek mellett.

Az Archer alkalmazással elérhető archiválás (hitelesítés kiterjesztés XADES-A formátumra) szolgáltatás, az archiválásra vonatkozó törvényi előírásoknak (bővebben itt..) megfelelően történik.

Legyen szó egy vagy több dokumentumról.


Az ARCHER költséghatékony és megbízható kliens oldali archiváló alkalmazás, amely nagytömegű dokumentum archiválására is alkalmas.

kézikönyv letöltése..

Használata könnyedén elsajátítható.


Az archiválási folyamat egyszerűen elsajátítható. Kezelőfelületét úgy alakítottuk ki, hogy használata egyértelmű legyen.

használati útmutató letöltése..

Ellenőrizze, archiválja dosszie, es3 vagy et3 állományait!


Az ARCHER a MOKKA szoftver által létrehozott dosszie állományok mellett, az es3 és et3 állományokat is ellenőrzi, archiválja.

tekintse meg útmutatónkat..

ARCHER PRO LICENSZ AKCIÓ

ADVOCATUS Bronze, Silver vagy Gold csomaggal rendelkező ügyfeleinknek, az ARCHER PRO licenszet díjmentesen biztosítjuk.

Leendő ügyfeleinknek is ajánljuk figyelmébe ADVOCATUS csomagunkat, amellyel többek között díjmentesen juthatnak az ARCHER PRO licenszhez az akció időtartama alatt.

Akció vége: 2010. ÁPRILIS 25.