GIRO hitelesítés
szolgáltatások átvétele

Tájékoztató

A hitelintézeti szektor működésének biztosításában vezető szerepet betöltő GIRO Zrt. 2008. áprilisában úgy határozott, hogy megszünteti hitelesítés-szolgáltatói tevékenységét és a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően eljárva felhívást tett közzé. A felhívásban olyan, vele legalább azonos besorolású hitelesítés-szolgáltatókat szólított meg, amelyek professzionális módon képesek a GIRO Zrt. által nyújtott (elektronikus aláírás hitelesítés szolgáltatás) ún. HIT@LES szolgáltatás keretében kiadott tanúsítványok, visszavonási listák és szabályzatok jogszabályoknak megfelelő megőrzésére, átvételére.

A kiválasztás során nagy hangsúlyt fektettek a megőrzést végző szolgáltató piaci szerepének, szakmai hozzáértésének, megbízhatóságának és rugalmasságának vizsgálatára, melynek eredményeképpen több körös egyeztetés után a szolgáltatás átvételének jogát és a működtetésének kötelezettségeit cégünk nyerte el.

Ezen a weboldalon hozzáférhet minden, a GIRO Zrt. HIT@LES szolgáltatása kapcsán kibocsátott szabályzathoz, tanúsítványhoz és visszavonási listához.

Sajtóközlemény megtekintése


Hatályos:Szabályzatok:

CRL keresés

Az alábbi mezőkben adhatja meg a keresni kívánt CRL lista időintervallumára vonatkozó keresési feltételeket.

Érvényességi időpont Év Hónap Nap
Érvényesség vége Év Hónap Nap - ig
 

Tanúsítvány keresése

Az alábbi mezőkben adhatja meg a keresni kívánt tanúsítvány adatait. A pontos találathoz, kérjük töltsön ki minél több mezőt!

Név vagy URL (CN):
Szervezet:
E-mail: