Netlock MOKKA e-szignó ábra

Elektronikus aláírás és bélyegzés

A szoftver a szabványos XAdES aláírásformátum különböző típusait támogatja (műszaki értelemben a bélyegzés az aláírással megegyező művelet). A dossziét egészében és a benne lévő állományokat egyenként is képes hitelesíteni. Fokozott biztonságú és minősített aláírás illetve fokozott biztonságú bélyegző létrehozására egyaránt alkalmas, s bármely szabványos hitelesítésszolgáltatói tanúsítvánnyal használható.

Hitelesség ellenőrzése

A szoftver képes bármely dosszie, nsack, adosszie, es3 vagy et3 kiterjesztésű fájl megnyitására és a hitelességük ellenőrzésére.

Konténerkezelés

A szoftver különböző fájlokat képes egy elektronikus dossziéba „összefűzni”, azaz úgynevezett konténerfájlt készíteni belőlük.

Archiválás

Az aláírással rendelkező dossziékat a MOKKA szoftverből közvetlenül is fel lehet tölteni a NetLock Online Archiváló rendszerébe.

Időbélyegzés

A dosszié és a benne levő állományok külön-külön is időbélyegezhetők, akár aláírással, akár a nélkül is.

Titkosítás

A szoftver képes a dossziéban lévő állományok titkosítására, így lehetővé válik, hogy azok tartalmát kizárólag a címzett láthassa, aki a titkosítást szintén a MOKKA szoftverben tudja feloldani.

használja díjmentesen!

Használja a MOKKA alkalmazás minden funkcióját díjmentesen,
korlátozás és regisztráció nélkül!

Drag&Drop

A „húzd és vidd” funkcióval könnyen és gyorsan – a fájlok MOKKA-ba való egyszerű behúzásával – összeállíthatja elektronikus dossziéját.

Közvetlen kapcsolat a cégbíróságokkal

Az összeállított és megfelelően hitelesített dosszié közvetlen a MOKKA-ból küldhető a megfelelő cégbíróság felé.

tanúsítványok és időbélyegek a mokka használatához