Bevezetés

Követelmények

Ajánlat

Megrendelés

  Telepítés MNB regisztráció Adatszolgáltatás
A tanúsítvány regisztrációjának módja

A csomag telepítését követően a tanúsítványt regisztrálni kell az MNB-nél, a NetLock által megküldött regisztrációs lap elküldésével.

A regisztráció lépéseit a www.felugyelet.mnb.hu, vagy a www.kozzetetelek.hu oldalon keresztül is elérhető era.mnb.hu oldalon is megtalálja.

A regisztrációt követően az alkalmazás a szükséges ellenőrzések és tárolási folyamat után egy aktivációs kódot generál és küld az űrlapon megadott e-mail címre. Az aktivációs kód arra szolgál, hogy a megadott elektronikus levélcíme, ellenőrzésre kerüljön. A regisztráció csak akkor kerül véglegesítésre, ha az e-mail cím valós, és a regisztrált személy olvasni is tudja az arra érkező leveleket. Ennek érdekében a regisztrált személynek az első bejelentkezéskor a felhasználó név és jelszó mellett az aktivációs kódot is meg kell adnia. Amíg ezt nem teszi meg, nem léphet be a rendszerbe, és nem fogad a rendszer bejelentést sem.


© 1997-2017 NetLock Kft. Minden jog fenntartva. 1101 Budapest, Expo tér 5-7. Tel: +36 1 437 6655, fax: +36 1 700 2828, e-mail: