NETLOCK logo
Magyar Telekom e-Szignó
szolgáltatás átvétele

Tájékoztató

Mint arról már bizonyára értesült, a Magyar Telekom Nyrt. 2010 elején megszünteti e-Szignó márkanévvel jelzett valamennyi hitelesítés-szolgáltatását (az időbélyegzés-szolgáltatás kivételével) és a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően a NetLock Kft.-t választotta, mint vele azonos besorolású hitelesítés-szolgáltatót az általa nyújtott fokozott és minősített szintű hitelesítés-szolgáltatás keretében kiadott tanúsítványok, visszavonási listák és szabályzatok jogszabályoknak megfelelő megőrzésére, átvételére.

Bővebben itt: Magyar Telekom hivatalos tájékoztatása

A fentiekben jelzett változás azt jelenti, hogy az Ön jelenleg érvényes tanúsítványa 2010. januárjában visszavonásra (érvénytelenítésre) kerül. Ahhoz, hogy a számhordozási központi referencia adatbázis (KRA) használatához szükséges feltételeket teljesíteni tudja, kérjük, olvassa el figyelmesen az oldalon található információkat.

Ügyfélszolgálatunk készséggel segít kérdései megválaszolásában: hétköznaponként 9:00-17:00 óráig a +36 1 437 6655 –es számon érhet el minket. A NetLock Kft. - mint átvevő szolgáltató - a korábbi ügyfelek részére gyors ügyintézéssel, valamint költséghatékony árképzéssel biztosítja a tanúsítványait.

HatályosSzabályzatok, szolgáltatási feltételek

CRL keresés

Az alábbiakban adhatja meg egy adott időpontban érvényes CRL lista keresési feltételt.

Érvényességi időpont Év Hónap Nap
 

Tanúsítvány keresése

Az alábbi mezőkben adhatja meg a keresni kívánt tanúsítvány adatait. A pontos találathoz, kérjük töltsön ki minél több mezőt!

Név vagy URL (CN):
Szervezet:
E-mail: