ARCHER ARCHIVÁLÓ MEGOLDÁSRA VONATKOZÓ AJÁNLAT

Az ARCHER ingyen letölthető, azonban a szoftver használata érvényes licenszvásárláshoz kötött. A licenszkulcs igénylése a szoftver telepítését követő regisztrációval kezdeményezhető. A regisztráció során kiválasztható, hogy az ARCHER Starter vagy az ARCHER PRO licenszel kívánja használni a szoftvert.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓ

ADVOCATUS Bronze, Silver vagy Gold csomagot megrendelő, vagy ezen csomagok valamelyikével rendelkező ügyfeleinknek, az ARCHER STARTER licenszet biztosítjuk.

A NetLock Archer a legjobb választás, ha az elektronikus cégeljárásban létrejövő állományok, dossziék archiválását önmaga szeretné végezni.

STARTER LICENSZ - KREDIT FELTÖLTÉS DÍJA (20DB): 4000 FT + ÁFA

STARTER licensz ingyenes, azonban használata kreditvásárláshoz kötött. Minimálisan rendelhető kreditszám 20db. Egy dosszie, vagy e-akta archiválása egy kreditbe kerül, így a STARTER licenszt azoknak ajánljuk, akik éves szinten csak kisebb mennyiségű ügyet kívánnak archiválni.
STARTER LICENSZ MEGRENDELÉSE
A NetLock Archer a legjobb választás, ha az elektronikus cégeljárásban létrejövő állományok, dossziék archiválását önmaga szeretné végezni.

PRO LICENSZ - 1500 DB KREDIT

A PRO licensz regisztrálása nagyobb mennyiségű archiválási igény esetén javasolt. A licensz díj garantáltan megtérül, ha a licenszhez biztosított tranzakciós mennyiség felhasználásra kerül.
PRO LICENSZ MEGRENDELÉSE