Educatio hitelesítés
szolgáltatások átvétele

Tájékoztató

Mint arról már bizonyára értesült, az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 2012. december 21-én befejezi hitelesítés szolgáltatási tevékenységét és ennek megfelelően szolgáltató tanúsítványt a továbbiakban nem bocsát ki. A vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően a NetLock Kft.-t választotta, mint vele azonos besorolású hitelesítés-szolgáltatót az általa nyújtott fokozott és minősített szintű hitelesítés-szolgáltatás keretében kiadott tanúsítványok, visszavonási listák és szabályzatok jogszabályoknak megfelelő megőrzésére, átvételére.

Elősegítve az NSZFI, KIR vagy FIR felé történő adatszolgáltatási kötelezettségek ellátásának folytonosságát, amennyiben még Educatio-s tanúsítvánnyal rendelkezik, kérjük, haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot. Így elkerülheti, hogy a tanúsítvány lejáratát követően a jelentési kötelezettségeinek ne tudjon eleget tenni.

Ügyfélszolgálatunk készséggel segít kérdései megválaszolásában: hétköznaponként 9:00-17:00 óráig a +36 1 437 6655 –es számon érhet el minket. A NetLock Kft. - mint átvevő szolgáltató - a korábbi Educatio-s ügyfelek részére gyors ügyintézéssel, valamint költséghatékony árképzéssel biztosítja a tanúsítványait.

Ajánlat NSZFI, KIR, FIR jelentésekhez

Kérjük, tekintse meg eReport hitelesítő csomagunkat, amelyel teljesítheti jelentési kötelezettségét:


Hatályos:Szabályzatok:

CRL keresés

Az alábbiakban adhatja meg egy adott időpontban érvényes CRL lista keresési feltételt.

Érvényességi időpont Év Hónap Nap
 

Tanúsítvány keresése

Az alábbi mezőkben adhatja meg a keresni kívánt tanúsítvány adatait. A pontos találathoz, kérjük töltsön ki minél több mezőt!

Név vagy URL (CN):
Szervezet:
E-mail: