Hibás a megadott ellenőrző kód!

OK

A kitöltött „Nyilatkozat a céginformációs szolgáltatás igénybevételének jogosultságáról” c. dokumentumot a megadott kapcsolattartói email címre elküldtünk.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:
tel.: +36 1 437 6655 | e-mail: info@netlock.hu

OK
Regisztráció

Az ingyenes céginformációs szolgáltatás igénybevételének nem csak technikai (megfelelő autentikációs tanúsítvány), hanem adminisztratív követelményei is vannak. Az adminisztratív követelményeknek egy regisztrációs folyamattal lehet megfelelni.

A regisztrációs folyamat

Az ingyenes céginformációs szolgáltatás igénybevételéhez szükséges kötelező regisztráció három lépése:

A hitelesítés szolgáltatónak igazolnia kell a Céginformációs Szolgálat felé, hogy az autentikációs tanúsítvány és az eszköz, illetve ezek kibocsátása és átadása a követelményeknek megfelelően történt.

  • A NetLock Kft. az ügyfél kérése nélkül a tanúsítvány kibocsátásakor automatikusan megküldi a szükséges nyilatkozatot a Céginformációs Szolgálat Technikai Szolgáltatójának, így ezzel Önnek semmi dolga nincs.

A felhasználónak nyilatkoznia kell arról, hogy szervezete a Cégtörvény 15. § (3) hatálya alá tartozik, azaz jogosult a céginformációs szolgáltatás ingyenes használatára, illetve arról, hogy mint felhasználó e szervezet munkavállalója. Ehhez az alábbi dokumentumok megküldése szükséges eredetiben a Technikai Szolgáltató felé:

  • Nyilatkozat a Céginformációs szolgáltatás igénybevételének jogosultságáról: a szervezet jogosultságáról szóló nyilatkozatot megrendelését követően elkészítjük Önnek és megküldjük a megrendelésben megadott email címre, melyet aláírás után eredetiben kell eljuttatni a Technikai Szolgáltatóhoz.
  • Munkáltatói igazolás, melyet a felhasználónak magának szükséges beszereznie a munkáltatójától, majd eredetiben elküldeni azt a Technikai Szolgáltató felé. Munkáltatói igazoláshoz minta letölthető itt.

A felhasználónak meg kell küldenie az autentikációs tanúsítványát (nem a privát kulcsot).

  • A megfelelő állományt, melyet meg kell küldenie a Technikai Szolgáltatónak tanúsítványa kibocsátása után szintén emailben küldjük meg Önnek.

További információkat és a Technikai Szolgáltató elérhetőségeit itt találja.


Az ingyenes szolgáltatásra való jogosultságáról szóló nyilatkozat elkészítéséhez kattintson ide.

Az ingyenes céginformációs szolgáltatás igénybevételéhez a felhasználónak nyilatkoznia kell arról, hogy a Cégtörvény 15. §-ának (3) bekezdése hatálya alá tartozik. A Céginformációs Szolgálat honlapjáról letölthető nyilatkozatot automatikusan kitöltjük az alább megadott adatokkal majd a Nyilatkozat küldése gombra kattintva emailben juttatjuk el Önhöz. Így Önnek mást nem kell tennie, mint a nyilatkozatot aláírnia és a tanúsítvány kiadása után azt a Technikai Szolgáltató részére elküldenie.

  • Kérjük töltse ki a regisztrációhoz szükséges adatokat: