Kérjük, jelölje be, hogy a nyilatkozatot megértette és elfogadja!

OK

Hibás a megadott ellenőrző kód!

OK

Megrendelését fogadtuk. Köszönjük, hogy megoldásunkat választotta!

A megrendelésről hamarosan értesítést küldünk a megadott e-mail címre. A levélben tájékoztatást kap azokról a teendőkről, amelyek a megrendelés véglegesítéséhez és a csomag kibocsátásához szükségesek.

Ha módosítani kívánja megrendelését, kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat.
tel.: +36 1 437 6655 | e-mail: info@netlock.hu

OK
Megrendelés

Tanúsítvány csomag típusa

Amennyiben szeretné megrendelni az alábbi csomagot, kérjük, töltse ki pontosan az itt található űrlapot. Az űrlap kitöltését követően megrendelése részleteiről email-t fog kapni, melyet – a megrendelés megerősítéseként – aláírva emialben a kerelmek@netlock.hu címre vagy faxon az +36 1 700 2828-es számra szíveskedjen elküldeni. A megrendelő lap mellé kérjük, csatolja személyazonosító és lakcím igazoló dokumentuma másolatát. Az Ön által elküldött dokumentumok feldolgozását követően munkatársunk e-mailben tájékoztatja a további teendőkről, valamint díjbekérőt/számlát küldünk.

Tanúsítvány tulajdonos adatai

A tanúsítvány leendő tulajdonosa feltétlenül az legyen, aki a tanúsítványt majd ténylegesen használja! A tanúsítványok átadása más személynek, a tanúsítványok joghatásából kifolyólag a visszaélés veszélyét rejti magában, amelyért a NetLock Kft. nem vállal felelősséget. Az adatokat pontosan adja meg, ellenkező esetben a tanúsítvány kibocsátás kapcsán felmerülő adatfeldolgozás jelentősen meghosszabbodik, illetve többletköltséggel járhat. Az adatok megadása után kérjük, jelölje meg, milyen típusú személyazonosító és lakcím igazoló dokumentum másolatot küld a megrendelés megerősítésével együtt.


  • Az alábbi dokumentumok másolatát küldöm meg a megrendelésemhez:
  • A dokumentum másolatok küldése a megrendeléssel együtt az ügyintézés gyorsítására szolgál és nem kötelező. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ezen dokumentumok bemutatása nélkül tanúsítvány kibocsátása nem lehetséges, így a személyes ügyintézés során feltétlenül legyenek Önnél.


Munkáltató szervezet adatai

A szervezeti személyes (munkatársi) tanúsítványok esetén a cégnév is megjelenítésre kerül a tanúsítványban, ezért azt azonosítani kell a kibocsátás során. Az azonosításhoz kérjük, adja meg az alábbi adatokat illetve jelölje be, hogy mely céges dokumentum másolatát küldi a megrendelés megerősítésével együtt. Az adatokat pontosan adja meg, ellenkező esetben a tanúsítvány kibocsátás kapcsán felmerülő adatfeldolgozás jelentősen meghosszabbodik, illetve többletköltséggel járhat.

  • Az alábbi szervezeti dokumentumok másolatát küldöm meg a megrendelésemhez:
  • A dokumentum másolatok küldése a megrendeléssel együtt az ügyintézés gyorsítására szolgál és nem kötelező. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ezen dokumentumok bemutatása nélkül munkatársi tanúsítvány kibocsátása nem lehetséges, így a személyes ügyintézés során feltétlenül legyenek Önnél.

Számlázási és szállítási adatok

Az alábbiakban kérjük, adja meg a számlára kerülő nevet és címet, illetve – amennyiben eltér – a számla postázási címét. Az adatokat pontosan adja meg, ellenkező esetben a tanúsítvány kibocsátás kapcsán felmerülő adatfeldolgozás jelentősen meghosszabbodik, illetve többletköltséggel járhat.

Tanúsítvány kibocsátáshoz szükséges azonosítás módja

Kérjük, válassza ki, hogy hogyan kívánja a tanúsítvány kibocsátás fázisait elvégezni, majd ezt követően kézhez venni az eszközöket (chipkártya, kártyaolvasó) tartalmazó csomagot. Amennyiben ügyfél telephelyén történő ügyintézést választ, időpont-egyeztetés céljából kollégáink keresni fogják telefonon.

Választható opcionális szolgáltatások

Az alábbiakban a csomaghoz tartozó opcionális szolgáltatások iránti igényét jelezheti. Kérjük, jelölje be, mely szolgáltatást/szolgáltatásokat kívánja igénybe venni. A helyszíni telepítéssel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy amennyiben ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, a telepítést és a beállításokat a weboldalunkon található útmutató alapján tudja elvégezni, melyhez ügyfélszolgálatunk készséggel nyújt telefonon vagy e-mailben technikai támogatást.

Jelszóhelyreállító, azonosító adat

Kérjük adjon meg egy kérdést és egy választ, amelyet Ügyfélszolgálatunk a csomag keretében kibocsátásra kerülő, felfüggesztett állapotban lévő tanúsítványok aktiválásához szükséges azonosítás során fog használni. A kérdést, lehetőleg úgy válassza meg, hogy a választ mások ne tudják egyértelműen.

Adatok összesítése, ellenőrzés

  • Megrendelés részletei
  • NetLock OEP OWL csomag
  • Megrendelt opcionális szolgáltatások
  • Személyes adatok
  • Szervezeti adatok

Jelen megrendelő lap elfogadásával kijelentem, hogy a NetLock Kft. szolgáltatási szabályzatait, Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF), valamint a kiválasztott csomagra vonatkozó üzletszabályzatban foglaltakat ismerem, értem és elfogadom. Elfogadom továbbá, hogy jelen megrendelőlap elfogadásával, illetve a NetLock Kft. által történt visszajelzéssel egyidejűleg - a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően - közöttünk határozatlan idejű szerződés jön létre. Az elfogadással továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy a NetLock Kft. a személyazonosító okmányaimról, illetve szervezeti dokumentumaimról készült másolatot szabályzatainak megfelelően kezelje.