Vállalatunkról

Cégadatok


  • cím: 1101 Budapest, Expo tér 5-7.
  • telefon: +36 1 437 6655
  • fax: +36 1 700 2828
  • web: www.netlock.hu
  • email: info@netlock.hu
  • bankszámlaszám: 10918001-00000428-19900023
  • adatkezelési nyilvántartási azonosító: 864-0001
  • cégjegyzékszám: 01-09-563961
  • adószám: 12201521-2-41

Piacvezető vállalat

A NetLock Kft. Magyarország első minősített hitelesítés- és időbélyegzés-szolgáltatója. 1996-ban kezdte meg az elektronikus aláíráshoz szükséges tanúsítványok kibocsátását, majd részt vett az elektronikus aláírásról szóló 2001. évi XXXV. számú törvény előkészítő munkálataiban. A törvény hatályba lépése után elsőként szerezte meg előbb a fokozott biztonságú, majd 2003. tavaszán a minősített hitelesítés- és időbélyeg-szolgáltatói címet. 1999. óta szerepel valamennyi Microsoft termékben mint legfelsőbb szintű hitelesítés-szolgáltató, így a NetLock tanúsítványok az egész világon elfogadottak.

A NetLock minősítése alapján más nemzetközi hitelesítés-szolgáltatókkal mind infrastrukturális, mind eljárásrendi szempontból egyenértékű tevékenységet végez. Szolgáltatásai az ország bármely pontján elérhetőek a Közjegyzői Kamara közjegyzői hálózatával való együttműködésének köszönhetően.

A hagyományos hitelesítés-szolgáltatási üzletág mellett a tanácsadási és rendszerintegrációs üzletágban is jelentős tapasztalat halmozódott fel. A NetLock tevékenységének három fő területe:

Hitelesítés-szolgáltatás..

..keretében a NetLock tanúsítványkiadási, időbélyegzési és archiválási szolgáltatásokat (hamarosan) nyújt ügyfeleinek mind fokozott biztonságú, mind minősített szinten. A tanúsítványok elektronikus aláíráshoz és titkosításhoz használható elektronikus igazolások. Az időbélyeg bármilyen elektronikusan tárolt információ egy adott időpillanatban való létezését bizonyítja. Az archiválási szolgáltatások (hamarosan) pedig az ügyfelek elektronikus adatainak jogszabályokban foglalt megőrzési kötelezettségének teljesítését teszi lehetővé.

Tanácsadás..

..szolgáltatása során a NetLock ügyfelei igényeinek megfelelően a nyilvános kulcsú infrastruktúra (Public Key Infrastructure − PKI) kialakításához és bevezetéséhez szükséges stratégia kialakítását, jogi, eljárásrendi és technikai tanácsadást, tervezést végez. A NetLock tanácsadói folyamatosan vesznek részt a legkülönbözőbb PKI tanácsadási projektekben, segítve a kitűzött célok tervezett és kiszámítható elérését.

PKI rendszerintegráció..

..keretében az elektronikus aláírás, titkosítás, időbélyegzés, illetve archiválás bevezetéséhez szükséges technikai eszközöket nyújtja a NetLock és a piacon egyedülálló, platformfüggetlen integrációs szaktudásával illeszti azokat ügyfelei informatikai infrastruktúrájába. Folyamatosan bővülő referenciái bizonyítják, hogy a felmerülő legkülönbözőbb igényekre képes sikeres megoldást nyújtani.