Netlock MOKKA e-szignó ábra

MOKKA

elektronikus aláíró és hitelesítő alkalmazás

A MOKKA az egyik legelterjedtebb hitelesítő alkalmazás, mellyel többféle hitelesítő művelet is végezhető, egyszerűen és gyorsan. Bárki számára szabadon használható, letöltést és telepítést követően azonnal használatba vehető.

  Mihez ajánljuk?

 • ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁS, BÉLYEGZÉS ÉS IDŐBÉLYEGZÉS
 • ellenőrzés, titkosítás
 • archiválás, cégeljárás
 • beszámolók, illetékbefizetés
 • távszámla

  Kinek?

 • ügyvédeknek
 • jogtanácsosoknak
 • könyvelőknek
 • távszámla ügyfeleknek
 • ...

Letöltés ingyen!

Csak telepítse és használja! A MOKKA alkalmazás letöltése és telepítése teljesen díjmentes, használata nem kötött regisztrációhoz és teljesen reklámmentes!

MOKKA LETÖLTÉS OLDAL

Bármilyen adat hitelesítése

Bármilyen elektronikus állományt képes úgynevezett elektronikus dossziéba helyezni majd hitelesítési műveleteket végrehajtani.

Azonnal használható

Nincs kipróbálási idő, regisztráció vagy egyéb teendő. A telepítést követően azonnal korlátozás nélkül használható a szoftver.

Egyszerű telepítés

A telepítő exe fájl rendszergazda joggal való futtatása és a számítógép újraindítása után a szoftver már használható is.

Többféle művelet

A szoftver több különböző hitelesítési művelet elvégzésére képes: minősített és fokozott biztonságú aláírás, időbélyegzés, titkosítás, dosszié feltöltése az online archiváló rendszerbe, aláírás ellenőrzése.

Egyszerű hitelesítés és titkosítás

Egyetlen kattintással elindítható a hitelesítési vagy titkosítási folyamat, mely a megfelelő tanúsítány kiválasztását és egy jelszó megadását követően meg is történik.

Kötöttségektől és reklámoktól mentes

A szoftver bármilyen tanúsítvánnyal használható, s minden aláírt dossziét (e-aktát) képes ellenőrizni. Munkája közben pedig nem kell reklámokkal és hirdetésekkel törődnie.

használja díjmentesen!

Használja a MOKKA alkalmazás minden funkcióját díjmentesen,
korlátozás és regisztráció nélkül!

A MOKKA elektronikus aláírásra és időbélyegzésre fejlesztett e-szignó szoftver, amelyet bármely, hitelesítés-szolgáltatótól származó elektronikus aláírás létrehozására alkalmas tanúsítvánnyal rendelkező személy szabadon használhat, elektronikus állományainak hitelesítésére, ellenőrzésére.

A MOKKA alkalmazás kiemelten hasznos szoftver lehet...

...Ügyvédeknek, jogtanácsosoknak

Kiválóan alkalmas az e-cégeljárásos ügyek hitelesítésére, az elektronikus cégbírósági végzések ellenőrzésére, és a hitelesített dossziék archiválását is megkönnyíti.

...Könyvelőknek

A legegyszerűbb megoldás az éves beszámolók költségtérítés-befizetési igazolásainak ellenőrzésére és megtekintésére.

...Távszámla ügyfeleknek

A Távszámla és Díjnet oldalról letöltött elektronikus számlák aláírásának ellenőrzése a MOKKA szoftverrel végezhető el.

tanúsítványok és időbélyegek a mokka használatához